2012-11-25 10:46:08• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - kellemes meglepetés vár

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kellemes meglepetésben részeltethetik ma a csillagai. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakul az élete, de még valami különdíjat is kap a sorstól. Ma ezt természetesnek veheti. Ami jár, az jár, ne utasítsa vissza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában szorongással, és aggodalommal teli időket él. Pedig az élet az elengedésben, a felszabadultságban nyilvánul meg. Csak akkor él, ha kicsit tud felhőtlen és felelőtlen lenni. Ha úgy tetszik, könnyelmű. Ma adjon egy kis szabadságot magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A párkapcsolatát illetően már-már megszokta a fordulatosságot. Amiben ma lehet része, azonban minden eddigin túltehet. De önnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy mindenben meglássa a jót, vagy a jóra fordítás lehetőségét. Ugye?

 

Napi horoszkóp - rák

Rák

Kedvesével a változások idejét éli. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp önöknél, az sokban múlik a hangulatán. Hallgassanak együtt jó zenét, járjanak táncolni. Akkor jobban járnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezen viseli el, ha megzavarják a nyugalmát. Ma mégis össze kell szednie minden türelmességét, ha bírni akarja a nehézségeket. A családi békéjét fenyegetné veszély. Az ön higgadtságán múlik, hogy lesz-e belőle baj, vagy elsimul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Valamiért nagyon félt a mai naptól: most kiderülhet, alaptalanul. A nap ugyan tartogat buktatókat, de korántsem olyan leküzdhetetleneket, mint amilyennek vélte őket. Sok minden történhet önnel, ami teljes embert kíván. Készüljön rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán van egy rosszakarója a környezetében, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni öntől. Ha a nemtörődömsége nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznia. Vértezze fel magát!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A belső béke megteremtése a feladata még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Önben megvan azonban az a képesség, hogy a rosszat is jóra tudja fordítani, és ki tudja magát húzni a slamasztikából. Ez is csak egy próbatétel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön tüzes jegy, és ma különösen lobbanékony, és ezzel ma sokat árthat magának éppen. Hűtse le idegeit, ha teheti kezdje a napját hideg vizes zuhannyal. Még jobb, ha meg tud mártózni természetes vagy mesterséges vizekben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A féltékenység rossz tanácsadó: ne hallgasson a rosszindulatú pletykákra. A kedvesét sem inspirálja hűségre, ha örökösen vádaskodik. Ezzel csak az ellenkezőjét éri el. Inkább tűnjék naivnak, mintsem zsarnokinak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sok nehézségen vannak túl kedvesével. Ne bánjon semmit: ami nem pusztította el a kapcsolatot, az csak megerősítette azt. Fogja fel úgy, mint próbatételt. Az összefogásban így még erősebbek lesznek. Szükségük is lesz rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Folytonos hiányérzet gyötri. Bár látszólag mindene megvan, amire vágyott, mégsem érzi magát maradéktalanul boldognak. Járjon utána, amíg nem késő. Ne hagyja, hogy elmúljon az idő, és csak a kesergés maradjon. Most még megtalálhatja

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: